Ska du gå till frissan inom en snar framtid men är osäker på vilken frisyr du ska välja? Här är höstens hetaste hårtrender – kanske hittar du en frisyr du vill ha?

Sugen på att boka ett frisörbesök och ändra frisyr? Då är tipset att spana in vilka hårtrender och frisyrer som är hetast denna höst, det finns massor av inspiration att hämta. Och för den som gillade sommarens frisyrer med toner av pastell och grått i håret ska inte bli besviken, dessa hänger kvar fortfarande och är lika heta som förr, men se till att välja lite dovare färgtoner bara. Är du sugen på något helt nytt, och inte vill förlänga sommartrenderna, så finns det massa nytt att inspireras av trendmässigt – här är några av trenderna:

  • Kortklippt hår – den klassiska boben som dominerar, men i två olika varianter där den ena är kort bob med lugg med rakt hår och gärna klippt till käklinjen, och den andra varianten är en kombination mellan Pixie cut och bob som stylas slätkammad bakåt.
  • Långt hår – vill du behålla ditt långa hårsvall är stylingen mittbena med en glänsande finish. Vid uppsättning är det slarviga flätor eller höga hästsvansar som gäller och den som vill vara trendig väljer en slät och hög version.
  • Hårfärgerna som trendar – rött, rött och rött är årets hetaste hårfärg men även mörkare toner såsom kaffe- och chokladfärgat är att föredra. Vill du inte bli av med din blonda färg är det guld- och beigeblont som gäller. Men den som vill satsa på ett säkert kort väljer balayage.

Trendiga herrfrisyrer

Är du kille och vill vara trendig gäller det att satsa på klassiska frisyrer med lekfuull finisch. En frisyr som passar den modemedvetne är väldigt kortklippt på sidorna och längre hår upptill som gärna stylas i en rufsig backslick. Denna passar extra bra för dig med tjockt eller naturligt lockigt hår!