Allt fler genomgår olika typer av skönhetsoperationer och det har blivit något som är accepterat av de flesta. Många kändisar är även öppna med att de gjort plastikoperationer och detta får ännu fler vanliga människor att göra det.

457960-face-prepared-for-cosmetic-surgery (1)

I Expressen kan man läsa att den nya säsongen av den omåttligt populära brittiska realityshowen ”Geordie Shore” har premiär i dagarna. Deltagarna i serien har lagt oerhört stora pengar på att se så bra som möjligt ut i den nya säsongen. Speciellt tjejerna har verkligen tagit i från tårna när det gäller skönhetsingrepp, hårprodukter och smink. En brittisk tidning har räknat ihop hur mycket de kvinnliga deltagarna har lagt på sitt utseende och tillsammans uppgår det till en summa på 266 000 kronor. Det som pengarna har lagts på är bland annat en näsoperation, en bröstförminskning, injektioner i läpparna, löshår och blekning av tänderna.

Gör operationen för dig

Det är förmodligen många som kommer att bli inspirerade när de ser den nya säsongen och ser att tjejerna gått från att vara ganska medelmåttiga till modellsnygga. Men när man genomför ett skönhetsingrepp bör det inte vara för att någon annan blivit snyggare av det, utan för att man själv vill det. Funderar man på att göra någon typ av plastikoperation kan man exempelvis gå in på laserestetik.com och läsa mer, alternativt att man besöker deras Facebook-sida för mer info.

Operera som kändis

Det är även oerhört viktigt att man inte genomgår en skönhetsoperation för att försöka se ut som någon annan. Att göra så kan egentligen bara bli misslyckat eftersom dessa operationers riktiga jobb är att antingen försöka återställa något på patientens kropp som ändrats eller att försöka framhäva och förbättra de egna dragen. Att operera sig för att se ut som en kändis blir allt vanligare men alla exempel på folk som har gjort så, är väldigt misslyckade. Läs mer.