Vårens skotrender är här och den här säsongen får skorna både vara snygga och bekväma. De olika inslagen i modet är bland annat fransar och tjocka sulor. Den typ av skor som är hetast är cowboybootsen.

1138700-girls-going-shopping

I vår ska skorna både vara snygga och bekväma, skriver NWT. Bland annat slår kängorna, både på dam- och herrsidan, stort i år. Kängorna var populära även förra året men nu slår de alltså genom på bred front. När det gäller herrkängorna är färgerna som gäller brunt och svart men när det kommer till damkängor ser vi i år lite mer spännande bleka vårfärger. Några andra inslag som är populära på skofronten är fransar och tjocka sulor. Annars är det bekvämt och fotriktigt som gäller. Klackarna är inte alls speciellt höga och till vardags är det verkligen sköna skor som gäller.

Luftigare sommarskor

Blickar man lite längre framåt än vårskomodet, kan man även se ett par nya och härliga trender när det gäller sommarskorna. Precis som vilka andra somrar som helst är det framförallt sandaler som tar plats på skohyllorna och vi börjar använda mer öppna och luftiga skor. Precis som med vårskorna får sandalerna även gärna ha fransar och de får också ha rejäla sulor och vara både fotriktiga och snygga. Vill man spana in de senaste skotrenderna, både vårskor och sommarskor, kan man klicka här.

Bootsen som är hetast

En riktig uppstickare när det gäller trendiga vårskor, som nog ingen skulle förutse att de blev en trend, är cowboybootsen. De kommer förmodligen synas på alla trendmedvetnas fötter i vår och det är framförallt bootsen i vitt som är allra hetast. Dessa kan man matcha lite hur man vill, antingen med ett par utsvängda jeans eller med en snygg kjol. Läs mer.